Една различна история – Българка успя да отслабне с 42кг за 9 месеца

Историята, която ще ви разкажа сега, не прилича на всички останали от този тип. Това не е история за поредната чудодейна диета или магически чай за отслабване. Става въпрос за създаване на изцяло нов начин на живот. Статията нарочно не е поставена в раздел „Отслабване“, а в раздел „Здраве“. Надявам се този материал да стигне до повече хора и те да си дадат сметка, че най-важното нещо в този живот, е да сме здрави и щастливи. Всичко останало са просто клишета или маркетинг. Време е да бъдем информирани правилно. Това е и моята най-главна и искрена цел.

Александра Иванова е телевизионен продуцент и успява да отслабне с цели 42кг. само за 9 месеца. Тя разказва, че вече се чувства като нова. Нейната история започва, когато тя достига 100кг. Факторите, които я отвеждат до това положение, са познатите на почти всяка съвременна жена – семейство, работа и задължения. Занимавайки се с тези неща, не ни остава време за удоволствия и забравяме за нас самите. Тогава започваме да търсим прости утешения, а именно – вафлички и всякакви други бързи храни. След като Александра преминава през доста диети и режими – разделно хранене, протеинови диети, броене на калории и подобни, те не дават желаните резултати. След време тя забелязва, че нейна позната успява да отслабне с цели 38кг. за малко повече от половин година и след като говори с нея, разбира за доктор Огнян Пелов – българин, който работи в Канада.

По негова система, Александра започва своя нов начин на живот. Той не се състои в броене на калории или точни указания какво и кога да се яде. Тя следва няколко много простички правила, които я отвеждат до желаните резултати. Спира изцяло храните, които съдържат консерванти, оцветители, натриев глутамат,  ГМО, захар и т.н. Тя казва, че през последните 100 години, хранителната индустрия създава храни с цел огромни печалби, като здравето на хората не е на преден план. Затова тя отказва всички „добре рекламирани“ храни, които са в лъскави опаковки. Предпочита зехтина пред олиото и маслото пред маргарина. Купува си кисело мляко от приятни възрастни жени, които сами го произвеждат.
В днешно време изобщо не е трудно да се намерят места, откъдето можем да закупим истинска и натурална храна.
Тя казва, че ако се опитваме да си наложим нещо с воля, а тялото още не е готово, ние ще се измъчим. Това е познато на всеки човек, който започва да спазва режим и само след ден или два се отказва, защото му е трудно.

515_picture_front
Ставайки въпрос за тренировки и спорт, тя споделя, че след 21 ден, тялото й се почувствало толкова енергизирано, че тя самата  започнала да тренира с желание, без да се насилва.
След старта на този нов и натурален начин живот, Александра разказва, че всичко в живота й се променя. Започва нова работа, записва ново образование и се чувства щастлива и здрава. Наскоро сподели под моя статия, че след като е спряла ГМО продуктите или така наречените – лесни храни, болестите я подминавали и от 2 години не е използвала антибиотик.
Тя казва, че с този нов начин на живот, човек си причинява щастие.
В книгата „Размерът има значение“ можете да прочетете пълната история на Александра Иванова и да се сблъскате с един изцяло нов начин на мислене.

Реших да споделя тази история с вас, защото тя подкрепя моята кауза и защото е различна.
Искам да приветствам всеки, който се запознае с нея, да се насочи към този начин на живот.
Обещавам, че няма да съжалявате!

С уважение,
Лилия Т. Атанасова

Коментари

Коментари